Prodej byty 3+kk, 82 m2 - Praha - Horní Počernice

Cena: 9 500 000 Kč
Informace k ceně: vč. provize; cekové měsíční náklady na provoz bytu
Financování:na hypotéku za 40 916 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 20
Lokalita: Praha
Ulice: Štverákova 2777/24
PENB: G
Aktualizace: 08.07.2024 17:36
Číslo zakázky: 61555
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 82 m2
Počet pater: 2
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Prodej krásného vzdušného bytu o dispozici 3+kk v Horních Počernicích (Praha 9). Byt se nachází v prvním patře domu o 4 bytových jednotkách, který je součástí menšího developerského projektu dokončeného v roce 2010. Velmi dobře vybavený a dispozičně šikovně řešený byt má celkovou plochu 82,1 m2 (podlahová plocha vč. sklepní kóje), v čemž není započítána plocha dvou balkonů, směřujících východním směrem do otevřené krajiny. Orientace bytu je na tři světové strany (V, Z, S), přičemž obývací pokoj a hlavní ložnice jsou orientovány právě k východu.

Nadstandardní vybavení bytu zahrnuje centrální vysavač, podlahové vytápění, dvě velké vestavěné skříně – jedna v šatně, druhá v ložnici – dále elektronický zabezpečovací systém, elektricky ovládané předokenní rolety, kvalitní podlahové krytiny a obložky dveří, a další jednotlivosti, které dohromady dělají z tohoto bytu nesmírně komfortní místo k bydlení.

V prvním podzemním podlaží domu najdeme k bytu příslušející sklepní kóji – jde o samostatou zděnou mísrtnost o ploše přes 4 m! Dále je v suterénu domu parkovací místo ve společné garáži. Byt se nachází v pěkné rezidenční lokalitě, jejíž obliba neustále roste, a která je i skvěle dopravně obsloužena. Občanská vybavenost je perfektní, vč. možnosti nákupů – v lokalitě najdeme supermarkety Albert, Lidl, a další obchody, opodál potom jedno z nejobsáhlejších českých nákupních center – CČM (spolu s obchodním domem IKEA, Globus, atd.). Výhodou je i blízkost Pražského okruhu a dálnic D10 a D11 (potažmo D8).

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví fyzických osob, a její koupi lze pochopitelně financovat hypotečním úvěrem. Neváhejte si domluvit prohlídku.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 147 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop